1430 views
 

Uploaded by: Saimir  •  Category: General  •  Added on 22 Maj 2019

Description
Parada e Krenarisë, 13 maj ora 11:00, Pallati i Kongreseve. Ndiqni mesazhet inkurajuese të personave LGBTI, familjarëve, miqve, aleatëve dhe njerëzve mendjeh...