693 views
 

Uploaded by: Saimir  •  Category: General  •  Added on 22 Maj 2019

Description
Interseks, grupimi për të cilët flitet dhe njihet më pak. Interseks quhet një person me karakteristika fizike, gjenetike dhe hormonale që nuk janë plotësisht...