679 views
 

Uploaded by: Saimir  •  Category: General  •  Added on 22 Maj 2019

Description
Tirana Gay Pride 7 mblodhi komunitetin LGBT, familjarë, mbështetës dhe aleatë të tyrepër të pedaluar dhe marshuar në emër të dashurisë në bulevardin “Dëshmor...