857 views
 

Uploaded by: Saimir  •  Category: General  •  Added on 22 Maj 2019

Description
Një spot ndërgjegjësues me regji të Elton Baxhakut dhe Eriona Çamit. Disa persona të rastësishëm janë ftuar për të qenë pjesë e një spoti dhe janë vendosur p...