482 views
 

Uploaded by: Eraldi  •  Category: General  •  Added on 24 Dhjetor 2015

Description
Nje pjese e shkeputur nga filmi Prayers for Bobby-lutje per bobin,,,Nuk eshte si gjithe filmat e tjere dhe ka dy risi qe cdokush qe e sheh apo e degjon do i...