388 views
 

Uploaded by: Eraldi  •  Category: General  •  Added on 24 Dhjetor 2015

Description
Ky eshte nje liber qe se shpejti do publikohet.Nje prezantim i shkurter i dy djemve qe jane miq shume te ngushte.Ngaqe rrine bashke shumice e shokeve dhe sho...