448 views
 

Uploaded by: Eraldi  •  Category: General  •  Added on 24 Dhjetor 2015

Description
05/08/2013 e hene. Te ngjashem me ju-paraqet nje seri puntatash per te diskutuar dhe orjentuar pikat kyce te problemeve sociale te djemve gay ne shqiperi!