×

Kujdes!

Për të parë profilin e plotë dhe për të biseduar në fillim duhet të identifikohesh. Nëse është hera e parë këtu, mund ta krijosh profilin tënd shumë shpejt. Regjistrimi është falas dhe 100% anonnim. Cfarë pret, kliko këtu për tu regjistruar.
  • sean howell

    40 vjeç Djalë Aktiv {"name":"Tirana","desc":"Tirana, Albania","lat":"41.3275459","lng":"19.81869819999997"} I am Sean