×

Lajmerim

Vetëm personat e regjistruar mund të shohin profilet në Gay Albania.
  • lola

    25 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Amfiteatri Roman i Durrësit (Rruga Kalase, Durrës, Shqipëria) ne fakt jam trans por nuk ishte tek opsjonet

    3 Shokë