×

Lajmerim

Vetëm personat e regjistruar mund të shohin profilet në Gay Albania.
  • Eraldi

    29 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Aktivist i mbrojtjes se te drejtave te njeriut dhe ne lufte te perditshme me homofobine!

    7 Shokë