×

Kujdes!

Për të parë profilin e plotë dhe për të biseduar në fillim duhet të identifikohesh. Nëse është hera e parë këtu, mund ta krijosh profilin tënd shumë shpejt. Regjistrimi është falas dhe 100% anonnim. Cfarë pret, kliko këtu për tu regjistruar.
  • Eraldi

    29 vjeç Djalë Aktiv dhe Pasiv Aktivist i mbrojtjes se te drejtave te njeriut dhe ne lufte te perditshme me homofobine!