Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ishim te dy te shtrire ne krevat, duke pare tavanin e bardhe te hotelit. Me dukej ende e pabesueshme që ndodhesha aty, përkrah një djaloshi tundues që rastësia ma kishte dhuruar.

M’u kujtua kur e pash per here te pare ne aeroportin e Budapestit, te ngarkuar me çante e rrethuar nga nje grup vajzash

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Bebi dëgjoi se ne QTU kishte ulje çmimesh për rrobat e kështu shkoi me shprese se do ta përmirësonte gardërobën e tij me diçka më bashkëkohore. Te gjitha dyqanet e rrobave i kishte marrë me radhë, por nuk kishte gjetur ndonjë gjë deri tani. Por, ndërsa po shihte ca rroba, ndjeu shkrehjen e

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha mbetur pa leke, kështu u detyrova te zbrisja ne qendër per te tërhequr rrogën nga banka. Pasi i mora shpejtova per ne stacionin e autobusit, te cilin e gjeta plot njerëz nga qe makinat janë te rralla këto dite. Me se fundi autobusi erdhi, por ishte i mbushur sa me s’behet. Pasi zbriten pak

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Dimrit nata bije shpejt, duke i bërë udhëtimet të mërzitshme, nga që nuk sheh asgjë përjashta. Në këtë rast duhet të kesh një bashkudhëtarë të këndshëm në biseda. Dhe unë e kisha një të tillë, i këndshëm si djalë, por fjalë pak në bisedë. Sidoqoftë me tha se studionte ekonomi në Prishtinë dhe se po

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Gjoni ishte një djalë i bukur , me flokë të verdhë e sy të kaltër. Ishte rritur bjeshkëve, ashpërsia e të cilave çuditërisht nuk kish ndikuar shumë në karakterin e tij. Familja ishte e madhe për nga robtë, por ato tani ishin shpërndarë me shpresë se do të punonin e do të siguronin një jetë në të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Stacioni i autobusit ishte i boshatisur. Autobusi me dyer të hapura po priste pasagjerët. Përpara derës një djalë i ri, po pinte një cigare. Unë hipa dhe u ula në stolin e dytë pranë derës. E pash që djaloshi po shihte nga unë me interes, gjë që më bëri kureshtar.. Ai filloi ta thithi cigaren me

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Albi ishte një djalë albin, nga ato që kanë qimet pa pigment, lëkurën e kuqe dhe buzët si të lyer me të kuq. Me te s’para pëlqenin të shoqëroheshin, qoftë edhe shokët e klasës. Ky ishte viti i fundit i gjimnazit dhe atëherë lidhen dhe shoqëritë më të forta. E vetmja që kishte lidhur shoqëri të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Roni shkonte përgjithësisht vonë në shkollë. Kjo jo vetëm se ishte pak i ngadalshëm, por njëherësh edhe sepse, rrugës kishte disa dyqane që shisnin veshje firmato të cilat Ronit i pëlqenin shume. Ai ndalonte tek vitrina dhe i shikonte. Shitësi e inkurajonte që të vinte brenda dhe ti provonte dhe

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania