Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Në lagjen tonë zuri vend një familje e ardhur nga malësia. Ato ishin prindërit dhe katër vëllezër. Blenë një shtëpi të vjetër dhe në qoshen e oborrit ku ndodhej një dhomë qerpiçi, hapën një derë dhe e transformuan në kafene. Shihja disa fytyra të dyshimta, që kthenin nga një gotë, mbrëmje te

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Redi ishte një djalë i kendeshem flokë zi e sy zi. Sytë i kishte si gozhda të cilat të nguleshin sa here që e shihnje. Dhe kjo kish bërë të qëllonte shpesh një shenjën e zgjedhur prej tij. Bile atij i dukej e pabesueshme se si djemë të cilët mburreshin për vajzat që kishin shtirë në dorë

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Seldit ishte një tip që nuk i pëlqente shoqëria. Atij i pëlqente të lexonte, të shihte filma në televizor ose të rrinte me orë të tëra para Laptopit. Dhe aty çfarë nuk shihte, të mira dhe të këqija. Por ato mbeteshin si diçka personal midis përvojës vizive dhe praktikës imagjinatave. Kështu kishte

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Në se përfytyroj malësinë, ndërtoj imazhin e maleve të mjegulluar, ujëvarave mbi të cilat pasqyrohet një botë legjendash që tashme po shkojnë gjithnjë e më tepër në largësi. Por koha e solli që gjithçka të tronditet e të ndryshojë. Magjja e maleve sikur ndryshoi, duke ia lenë vendin qytetit të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Çmimi i ri i telefonave te bën te jesh i matur me përdorimin e internetit. Kështu qe kur gjej rastin përpiqem te hap ato qe njoh, ose ato që me duken me interesant nga emrat. Por ajo e asaj dite ishte jashtë parashikimeve. Titullohej:” ”. Ky ishte edhe nick-u i përdorur në email. E hapa dhe pash

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania