Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Te udhëtosh me autobus këto dite te nxehta vere është një torturë e vërtet. Kjo behet akoma me e padurueshme kur autobusi është i mbushur me njerëz. Te gjithë përpiqen te zëne ndonjë qoshe dritare qe te fryje e te ralloje djerset qe rrjedhin çurkë. Tek stacioni i trenit hipën edhe shume njerëz qe e

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Stacioni i Veriu është një vend i shëmtuar, po sepse më kujtonte shkrimet e Zolas. Po sillesha përreth duke bërë disa fotografi, pa qenë i përqendruar, por drejto aparatin dhe shkrehe atë. Pastaj u futa në brendësi të hollit të stacionit që kishte edhe disa stenda librash, kryesisht të dyshimta me

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Nardi kishte ishte rritur në një qytet të vogël të Shqipërisë qendrore. Edhe atë e kishte përfshirë jeta monotone e këtij qyteti, që nuk të ofronte asnjë argëtim. Mësimeve nuk ia thoshte shumë, por ishte dhe një tip i heshtur, që nuk angazhohej me shokët, kështu që ato e linin më një anë. Por një

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Beni kishte disa vite që studionte ne Benton të Anglisë. Me mësime shkonte mirë, por nga ana financiare kishte probleme. Për këtë kishte filluar të punonte si kamerier. Djalë i bukur po, i shkathët e punëtorë po, kjo bënte që ta donin të gjithë. Në pensionin ku banonte kishte fqinjë një djalë kinez

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania