Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Dielli i nxehtë, behej akoma më përcëllojë, duke kaluar nëpër rrugicat e ngushta dhe pa lëvizje të Tiranës. Unë po shpejtoja të kapja doktoreshën e cila mbaronte turnin, pasi doja ti merrja një recetë ilaçesh. Kur përballë meje u duke një djalë që kishte një këmishë karakteristike të mbushur me

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

A e keni provuar ndonjëherë kur “të kërcen gjumi?”. S’ka më keq. Ndjehesh i lodhur dhe i këputur. Gjumi nuk të zë, në mendje të vijnë gjithfarë mendimesh, me një fjalë humb tërë qetësinë. Në këto raste puna më e mirë është të ngrihesh. Kështu bëra edhe unë. Për tu marrë me diçka u ula tek

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Kisha nje dyqan dhe ishte dark, vjen vellai dhe me thot qe ta mbyllnim.Pasi e mbyllem kthehemi ne shtepi dhe ndaluam tek shkallet te pinim nje duhan.
Aty tek shkallet ishte nje burre dhe kjo me cuditi, kur filloj te zbriste shkallet kaloj pran nesh dhe me kapi prej bythesh.Nuk nuk thash asgje..
Pasi

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Ishte dita e parë që po shkoja tek mësuesja ime e pianos. Kisha bere kaq vjet në Lice, por kur erdhi puna për të hyrë në akademi, kjo nuk mjaftoi, kështu një herë në jave do të shkoja në shtëpinë e saj për të marrë mësime...
I rashë ziles dhe derën ma hapi një djalë simpatik, me flokë kaçurrela, që

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Nuk më kishte zënë rasti të futesha në atë kafe, megjithëse e kisha shumë pranë shtëpisë. Që të hyja u bë sebep një shok. Kur kamerieri u afrua të merrte porosinë mua më mbetën sytë tek ai. Ishte një djalë i këndshëm dhe gjithnjë i buzëqeshur. E quanin Indrit. Bëmë porosinë, e pastaj morëm edhe nga

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania