Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ishte pragu i Vitit të Ri dhe kisha vendosur të kishim festën më me famë botërore që kishim bërë nodnjëherë me këtë rast. Këtë vit kisha vendosur të ishte pak më ndryshe, edhe pse....

Ju e shihni, unë jetoj dy jetë të veçanta në një të tillë. Nga njëra anë, është djali, i cili shkon nga çdo fundjavë

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Bledi ishte i ulur ne autobuz, kur ne stacion hipi nje zoteri i veshur mire, me nje çader elegante ne dore. Bledi u ngrit dhe i ofroi vendin e tij.
-Jo, nuk eshte nevoja. Por Bledi nguli kembe she ai u ul. Bledit i kishte rene ne sy edhe here tjeter zotria fisnik me moshen e pjekurise, qe vishej

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Unë kam një laptop timin me të cilin kaloj kohën e lirë. Megjithëse është një model i lirë, përsëri kënaqem me të. Të them të drejtën, ju a them në sekret, që kur pash një film të Bel Ami-s ku dy djem biond e shumë të bukur po bënin seks me njëri tjetrin, më rri mendja aty e përpiqem të gjejë filma

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ishte mёngjes dhe unё sapo kasha ngrёnё mёngjes. Nuk dija ç’tё bёja, njerёzit hynin e dilnin nga dhoma si gjithmonё. Isha shume i mёrzitur qё herёt/ E vetmja gjё qё mё bёri tё dal jashtё ishte njё diell nё qiell. Sipas astrologёve tanё kjo ndodhi e pёrsёriste veten çdo 120 vjet. Mё dukej mahnitёse

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kafeja e Operës ishte e mbushur me njerëz. Me sa duket njerëzit po pinin kafen e mëngjesit. Duke dredhur midis tavolinave, vura re një djalë që po më shihte me një buzëqeshje ndjellëse dhe u bëra kureshtar. Kur u afruam dhe po vazhdonim të shihnim njëri tjetrin, unë mora guximin ta përshëndes. Ai

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Po kaloja i menduar në hapësirën e rrethuar me tela, përpara operës. Aty pranë, në të majtë, dikush ishte përkulur mbi një torbë të madhe plastike, dhe përpiqej që ta përmblidhte, pasi dorezat ishin shqyer nga pesha. U përpoq ta ngrinte, por torba i rrëshqiti përsëri dhe i ra në tokë pranë kutisë

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Në Berat nuk kisha qenë ndonjëherë, prandaj isha kureshtar që ta njihja atë qytet që të pushtonte me lashtësinë e tij. Megjithëse kisha mjaft punë për të kontrolluar monumentet historike, por me këtë rast bëja edhe një vizitë të këndshme sa në një anë në tjetrën. Kisha lexuar një libër të Murat

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania