Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Me të u njohëm ne plazh. Po dilja nga apartamenti im, kur ai po zbriste shkallet. Mbeta i shtangur nga bukuria e tij. Edhe ai e vuri re vështrimin tim te pafytyre, sepse i kisha ngulur sytë sikur do ta përpija. Mirëmëngjesi,- me tha italisht dhe unë iu përgjigja me te njejten gjuhe. Atëherë u çel

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Me folën shumë mirë për një ekspozite fotografie, që ishte hapur në një sallë të Akademisë së arteve dhe kisha dëshirë ta shihja. Por me sot e me nesër më kishte mbetur pa e parë. Kur mora vesh se të nesërmen do të mbyllej, vendosa që atë pasdite të shkoja për ta parë pa tjetër.
Kur hyra salla

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Andreas,që kur pa disa filma me gay, iu fiksua në kokë që ta provonte edhe ai. Por ishte frike, se і dukej se e dinin të gjithë dëshirën e tij të fshehtë. Prandaj dëshirën e tij e fshihte sa më thellë aq sa edhe vet dridhej kur e kujtonte. Por njeriut si dihet se si e sjell rasti. Andria se kishte

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Tini kishte kohë që priste rastin te qiheshe. Por duke qene і ri dhe pa përvojë kishte frikë prandaj edhe rezervohej shumë. Gjatë pushimeve verore u fut në punë në një dyqan interneti dhe atje kishte kontakte me djem të cilët luanin me lodrat e reja, ose gjatonin me të njohur dhe të panjohur. Aty u

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ishte ora e mickonjave prandaj, që te mbroheshim, u futem në një klub pranë pishinave në Golem. Atje ishin plot te rinj, që luanin me karta, ndërsa në tryezën tjetër ishin vajzat e tyre që po bënin muhabet me njëra tjetrën. Erdhi një vajzë tjetër, u puth me një djalë dhe u ul tek tryeza e vajzave

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ishte buzëmuzgu dhe unë po dilja. Përpara meje ishte një djalë, që më bëri përshtypje se kishte lënë një mjeker një gisht të trashë nga njëri vesh tek tjetri. Megjithatë dukej se ishte mjaft і ri. Për një çast nga kthesa tjetër e rrugës, u shfaqen dy vajza elegante të cilat djaloshi po і shoqëronte

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania