Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Kishin kaluar vite, shekuj, mijëvjecarë qëkur nga rrathët më të lartë të qiellit, njëri nga engjëjt ishte dëbuar… Që atëherë atij i ishin prerë krahët dhe njihej nga cdokush me emrin Djall. Ai ishte sjellë në Tokë, Ashtu sic vite më vonë edhe armiku i tij i betuar, Adami ishte dërguar me gruan e

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Kjo qe po ju tregoj ka ndodhur vertete. (ne zyren per mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne Montreal, Kanada)
Dje, nje vajze e re kineze erdhi ne zyren time dhe pak si me ndrojtje me pyeti nese mund te bente nje denconcim ne zyren e ankesave. I thashe se ishte taman ne zyren e duhur dhe se mund te

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ju pershendes te gjith lexuesit e ketij tregimi.
po ju tregoj kete histori te bukur per mua duke ju kerkuar dhe ndihmen tuaj per ndonje keshille qe une te veproj ne menyren e duhur pa dashur te lendoj apo te fyej kete djale qe do t'ju flas.
me erdhi nje dite ne ambientet e punes nje 32 vjecar shume

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

kjo histori ka mbi njezet vjet qe me ka ndodhur me nje shokun tim qe ishte dhe kontakti im i pare seksual me djeme. Kur ishim ne gjimnaz ne moshen 16-17 vjecare dhe shkonim e vinim ne kembe nga shtepia ne shkolle dhe anasjelltas. banonim ne nje lagje e shpesh me ftonte dhe e ftoja ne shtepine time

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

U njohëm në gjimnaz të dy. Nuk ishim në të njejtën klasë, madje as në të njejtin vit, por ishim vërtet shumë shokë të sinqertë me njëri-tjetrin, edhe pse ishim krejt ndryshe. Ai ishte zeshkan, me flokë korb të zeza, i gjatë e i fuqishëm. Kurse unë isha i shkurtër, bjond dhe me një lëkurë mjaft të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

E dini se si eshte kur mendja, shpirti e trupi kerkojn dicka "te pa kerkueshme". Sa veshtire. Kishte kohe qe po e ndjeja mungesen e te berit dashuri, dashuri ne kuptimin e plot te fjales. Doja ta takoja dike, ta ndjeja dike, ta prekja si ne fshehetesi. . . I deshiroja shume keto gjera, por deshira

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Pushimet atë verë parashikoheshin të jene te gjata. Vapa kish filluar shpejto dhe njerzit përpiqeshin të çliroheshin prej saj, duke shkuar plazheve ku të mundënin. Fredi kish zgjedhur “Ujin e ftohtë” sepse i pëlqente piktura dhe kështu aty gjente material të bollshëm për të pikturuar. Veçanrisht i

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha disa kohe qe jetoja ne NY, duke ndjekur studimet pasuniversitare. Gradualisht po mësohesha me jetën dhe ritmin e gjithçkaje këtu ne Amerikën e largët, megjithëse kisha qene edhe here te tjera me pare, por për një kohe te shkurtër. Ishte pasdite prilli, një nga ato dite kur njeriu fillon e

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania