Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Këtë vit vapa filloi më shpejt se zakonisht. Dielli ishte përvëlues dhe mjekët këshillonin të qëndroje në hije, pasi vrima e ozonit ishte e madhe dhe mund të sillte gjithëfarë rreziqesh. Megjithëatë njerëzit nuk donin t’ia dinin dhe mbushnin plazhet nga të katër anët. M’u mbush mendja edhe mua që

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kjo histori filloi krejt rastësisht. Një miku im i huaj më tha se kish parë në një gay net adresën e një djaloshi shqiptarë që e quanin Miri. Ka shumë djem që i drejtohen neteve të huaja, për faktin se nuk ka nje gay.net shqiptare, ose për shumë arsye parapëlqejnë të huajt me shpresë se ndonjëri

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Mbrëmja po vinte me shpejtësi dhe Iri kish mbetur ende rrugëve. Atë mëngjes kish ardhur që të regjistrohej në shkollë, por kjo nuk kish qënë aq e lehtë sa kish menduar. Kështu që ishte sorollatur deri në këtë orë kur i gjithë trafiku bije dhe është vështirë të udhëtosh. Ai rrinte duke nxjerr dorën

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Atë ditë sa nuk po fluturonja nga gëzimi. Një ëndër e vjetër më së

fundi më ishte plotësuar. Një kushuri joni, më kish dërguar një impjant muzikor prej 100W, të cilin sapo e kisha tërhequr nga dogana. Tricikli, me të cilin e transportova, kish ndaluar para hyrjes së pallatit dhe unë po paguaja

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Ne ushtri shkova me deshiren time. Me pelqente ai mjedis djemsh, midis te cileve mund te gjenja mjaft miq te mire. Kisha ne Ministri nje te njohur, i cili me rregulloi ne nje repart ne rrethin e qytetit tim. Por pervoja e diteve te para me beri te pendohem. Ne repart kishim nje djale si vajze dhe

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Nardi kishte kohe qe nuk kishte shkuar tek gjyshrit ne fshat. Prej andej ishin larguar te gjithe, vetem gjyshi me gjyshen kishin mbetur, pasi ishin mesuar atje. Prinderit e nxisnin te shkonte se pleqeve iu behej qejfi, por Nardi justifikohej se s’kishte ç’te bente, njeri nuk njihte e si do ta

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kam disa shokë që janë tifoza të mëdha deti. Edhe tani që stina ka kaluar, por që moti është ende i nxehtë, ato nuk lënë të djelë pa shkuar në plazh. Më thanë se kishin gjetur një plazh të ri shumë të bukur dhe mua m’u mbush mendja për të parë ende pa u ndyer nga vizitorët.

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania