Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Atë natë bënte shumë ftohët. Ngrica kishte pushtuar vendin. Të gjitha pellgjet kishin ngrirë dhe një erë e ftohët të fshikte fytyrën. Kisha ngritur jakat e palltos dhe isha mbërthyer për të gjetur pak ngrohtësirë, por balli më ishte bërë gurë e veshët më dukej sikur do të më binin. U ngjita

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ndodhesha në Paris që prej një jave, ku kisha shkuar për të bërë një specializim. Me kishin sistemuar ne nje fare hoteli konviktorësh punëtorë, ku ishin edhe shumë studentë të huaj që beni periudha të shkurtëra stazhesh studimi. Muret ishin prej kartoni kështu izolimi i ulët të lejonte të dëgjoje

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Atë mbrëmje isha i mërzitur. Kisha një detyrë kursi për të kryer, por ajo s'po më ecte. Thash të dilnja një herë për t'u qetësuar e pastaj t'i kthehesha punës. Po shetisja buzë Lanës, kur arrita tek kinema "Agimi" në të cilin shfaqeshin filma porno. Megjithëse banoja aty pranë s'më kish rënë. Bleva

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ari ishte djalë i vetëm, kështu që në shtëpi ia plotësonin të gjitha teket. Kur mbushi 18 vjeç, i jati i bleu një Mazda të bukur sportive, që mund të kishte prejardhje të dyshimtë, por që ia plotësonte qejfin djalit. Kjo sikur i kish dhënë krah dhe e bente të dallueshëm ndër shokët. Duke qënë se

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Alqi kish mbaruar Universitetin shkëlqyeshëm e megjithatë nuk i kishte ecur të gjente një punë të mirë. Kish konkurruar në disa vende, por gjithëmon fitonin femrat me minifunde. Atij i vinte shumë inat se i kishte pasur përfund si në shkollë ashtu edhe në seks, por ja që ia hidhnin. Alqi ishte

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Në jetë më ka ndodhur shpesh që të kemë miq të rastit, që e kemi kaluar mirë së bashku, por asnjëherë nuk më ka ndodhur që të bije ne dashuri me ta. Gjithëmon mendoja se dashurija gej është diçka e trilluar për të krijuar emocione të paqena. Por rasti e solli të ndeshem me një dashuri të madhe e të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Pranë shkollës sonë ishte një dyqan i vogël që merrej me kopjimin e çelsave. Unë kaloja për ditë aty pari dhe pothuaj gjithënjë do të gjeja ustain, që më shikonte ngultas. Nuk i kisha dhënë rëndësi kësaj gjëje, pasi nuk është e ndaluar të shohësh e aq më tepër ai ishte në punën e tij unë në timen

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Sapo kisha marrë një porosi për të bërë një shtatore, që do të vendosej në një shesh të kryeqytetit dhe më duhej një bashkëpunëtorë, që të më ndihmonte në punët e rëndomta. Një koleg më rekomandoi njërin nga studentet e tij, që sapo kish mbaruar Liceun Artistik dhe që e konsideronin si një nga më

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha shkuar në atë qytet të skajshëm, për një për një punë personale. E kisha bezdi vajtjen, se komunikacioni ishte i keq dhe vallë hotelet do të ishin të rahatshëm, që të më ofronin mikpritjen së paku për një natë. Por për fat gjithëshka më eci mbarë dhe punën e mbarova shpejt. Kështu, që

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania