Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Fillimisht në klasë silleshin ftohtë me mua. Vinja nga një vend i vogël dhe i varfër, kështu që nuk mund të krahasohesha me ta. Por rezultatet e larta në mësime i treguan atyre se sa vleja, kështu që filluan jo vetëm të me rrespektojnë, por shpesh edhe të kërkojnë ndihmën time.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Mbi tryeze ishin shperdare librat e fletoret e Gerit, i cili po studionte per provimin e fundit te ketij viti. Ai ishte nxenes i mire dhe nuk e kishte problem me provimet, por kete here i kish mbetur nje pyetje te cilen nuk e kuptonte se si beheshin disa transformime matematike. I ishte rikthyer

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Sot eshte nje dite e mbare. Kisha bere nje kerkese per vize italiane dhe ja ku pas dy oresh po dilja nga konsullata plot gezim. kalova rrugen dhe ndalova te nxiznja nje cigare, nga qe me ishte çare hunda ato ore qe kisha qendruar mbrenda dhe nuk mund te pija. Kur prane meje po kalonin dy djem njeri

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Agimi e dinte se tani ditet e lumtura kishin perenduar. Megjithese perpiqej te mbahej sa me mire por megjithate ishte ndeshur gjithenje e ne deshtime. Keshtu me se fundi e fjeti mendjen. Ishte e kote te harxhonte emocionet e tij per t'u deshperuar me nje deshtim te ri. Djem te bukur kishte shume

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kur po kthehesha ne shtepi, ndalova ne pazare te blija disa fruta. Me qe po afrohej mbremja shitesit po mblidhnin mallrat e tyre, duke i vendosur ne arka, qe t'i kishin gati per neser. Aty ishte dhe nje djale i ri, me nje kapele I love NY, i cili po punonte duke transportuar arkat boshe. Dukej

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Me kane pelqyer gjithemon djemte me syze. Ato me duken delikate e mbi te gjitha lentet ia zmadhojne syte e keshtu duken me te hijshem. Megjithate nuk me kishte rene rasti te kisha te beja me to. Por nje mengjes qe isha vone per ne pune, nuk po mbund te hipja nga qe autobuzat ishin plote me njerez

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Shume raste njohjesh krijohen ne autobuz, veçanrisht kur ai eshte i mbushur plot. Nje dite duke u kthyer nga zyra ne nje stacion hypi nje djalosh flokeverdhe dhe shume simpatik. Autobuzi ishte i mbushur dhe ai mezi qendronte tek shkallet e daljes. Pasi pasoi bileten hodhi nje sy nga autobuzi me

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania