Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Kisha pak kohë që isha stabilizuar në atë qytet. Gjithëçka më kishte shkuar mbarë, pasi kisha gjetur një punë, kisha marrë shtëpi me qira dhe jeta ime prej të emigruari po merrte për mbarë. Qyteti ishte i këndëshëm , pasi naltohej në një kodrinë gjithë vila, përkundrejtë të cilave kishe një pamje

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Ato dite te nxehta vere te dukej sikur gjithe qyteti, kishin zbritur ne plazh. Shumica e tyre ishin te rinj, që pushimet verore i kishin dhene lirine qe ta pervetsonin ate pjese plazhi, duke i dhene edhe emrin e tyre, . Kudo te zinte trupi trupa te nxire si cokollate.

Genti, nje djale simpatik, po

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha ore te tera qe endesha rrugeve te Tiranes, me mijera medime e kujtime me vinin ne koke. Sapo kisha marre vizen per ne Gjermani, dhe kisha ndermend te nisesha pas pak ditesh. Me ne fund do filloja nje jete krejt te re.

Gjergji qe nje djale me te cilin u prezantuam krejt rastesisht. Te linte

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ne zakonisht punojme deri ne oren 5. Ndonjehere rrime edhe me shume, por pergjithesisht si fondacion qe jemi, te gjithe gjejne rastin te largohen me pare. Ne katin perdhes eshte nje lokal i mire dhe atje pijme kafen. Por kur kemi pune e porosisim me telefon dhe Tani, i papertueshem na i sjelle dhe

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

Me Edonin isha njohur ne nje faqe interneti. Ishte 25 vjeç dhe nuk kishte pasur asnjehere marredhenie seksuale me nje mashkull, perveç disa puthjeve me nje shok gjimnazi. I mungonte guximi qe ta provonte ne Shqiperi dhe akush nuk e dinte qe i pelqenin meshkujt. Une isha 30 vjeç dhe kisha mjaft

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Me Tanin u takuam krejtë rastësisht. Kisha kohë pa e parë, kështu që u përqafuam me mall, gjë që tregonte se e kishim ruajtur ende simpatinë për njëri tjetrin. Po e shihja me vemendje dhe më tërhoqi vërejtjen si ishte burrëruar, gjë që e bënte më të dukshme mjekra e dendur, që kish lënë. Por sytë i

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha ndaluar para banakut të gazetashitsit e po shikoja fjalë-kryqet. Tani janë bërë shumë revista apo gazeta të tilla. Por shumica janë të dobta dhe përsërisin të njejtat fjalë. Mora njërën në dorë dhe po e shihja, kur dëgjova dikë të më thote: “Kjo tjetra është më interesante”. Ngrita kokën dhe

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Geni ishte djale i kendeshem dhe ia dinte vlerat vetes. Por kjo e bente te mbyllur ne vetvete dhe nuk dinte se çfare kerkonte. Vajza e tij e adhuronte por ai thelle ne zemer ruante te fshehten e tij qe nuk guxonte as ta mendonte. Sapo ne shoqeri ndeshej me ndonje djalosh te hijshem menjehere zemra

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania