Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Pushimet e verës m’u duken të gjata e të mërzitshme. Po prisnja përgjigjet e aplikimeve që kisha bërë, për t’u futur në kolegj, pasi kreva vitin e fundit në një shkollë amerikane. Disa kushurinj në NY. më ftuan të qëndroja me ta, e ndoshta të gjenja ndonjë punë që të kisha ndonjë para nepër duar

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Thashethemet e Xhordanit e bënë klasën më interesante në sytë e mi. Kejsin e kisha në krah dhe sa herë që ktheja kokën e vrojtoja me interes. Ai kishte një profil të këndëshëm. Majën e hundës pak përpjetë, por që i rrinte mirë mbi buzët fine. Ai kishte flokë të zeza të shkurtëra të prera në formë

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha disa kohë në një familje mikëpritëse amerikane, e cila më kish pranuar për të qëndruar aty sa të kryeja vitin e fundit të high school. Ato kishin një vajzë, Ketin, që studionte në kolegj dhe Xhordanin që ishte në një klasë me mua. Unë flija në dhomën e Ketit, pasi ajo jetonte në kampus, por

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha disa kohë qe kisha porositur një "Mercedes" dhe ai me se fundi arriti. Kur e pash u gëzova së tepërmi, pasi i kalonte te gjitha pritshmërit e mia. Bëra një xhiro me të dhe pastaj u kujtova që në një dyqan në rrugën e Durrësit kisha parë një unazë me stemën e Mercedesit dhe vrapova ta ble

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Para disa vjetësh, kishte ardhur për vizitë një e huaj, e cila kish dëgjuar shumë gjëra për pasigurinë në Shqipëri, kështu që isha i detyruar ta shoqëroja për ta shpënë në takimet e saj dhe shpesh rrinja ta prisnja për ta kthyer përsëri në hotel. Një mbrëmje një nga organizatat mikëpritëse do të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ditët ishin ende të nxehta atë fillim shtatori. Kisha shkuar në lagje për të marrë një çertifikatë që më duhej për tu reghistruar në shkollë. Tek zyra kishte një grumbull njerëzish që prisnin me durim që tu vinte rradha. Zura vend në fund, megjithëse nuk merrej vesh se kush ishte i pari dhe kush

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Po behet rreth nje vit qe me Fatjonin kam marredhenie intime. Dhe jo vetem kaq, por edhe kushte te shkelqyera.Prinderit e tij ndodhen jashte shtetit,gje qe ka bere te kemi gjithe shtepine ne dispozicion.Megjithese jemi nga I njejti qytet, ndodhi qe u njohem krejt rastesisht ne Durres, dhe qe nga

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Me Tesin jemi patriote nga I njejti qytet, por fati e solli te njiheshim ne Gjirokaster.Na bashkuan auditoret e fakultetit te shkencave ku dhe I thame njeri - tjetrit te dua. Por fati na ndau ashtu sic na bashkoi. Fati deshi qe ai Korrik I zi te perpinte ajken e rinise Shqiptare per t'ae shperndare

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania