Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Megjithëse të gjithë e mbajnë Pogradecin si të freskët, atë vit edhe aty ishte vapë. Sidoqoftë më mirë se në Tiranë ishte, se së paku atje mbrëmjeve bënte fresk e kështu që flije rehatë e s’të mirrej fryma. Unë kisha marrë një dhomë me qira në një shtëpi jo shumë pranë bregut, pasi kur u kujtova

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ate pasdite dielli shendriste fort. Rruga ishte e mbushur me makina te cilat nguteshin sikur ishin ne nje gare. Ndalova buze trotuarit, duke pritur qe te ndalej furrija e tyre, nderkohe qe nje ushtar desh te kalonte. E ndala, duke i thene qe te priste dhe ai ndali. I thash se ishte e rrezikshme te

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Toni ishte mësues i ri. Ai kishte studiuar në Itali për matematikë moderne dhe sapo ishte kthyer nga studimet. Në pritje të një pune të përshtatshme, ai pranojë një vend në një gjimnaz, mësuesja e së cilës, sapo kishte dalë në pension.
Dita e parë e mësimit ishte njohja me klasat që do të kishte

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
Ate mbremje isha nisur per nje dasem ne Shkoder. Nuk e kisha me shume qejf, por miku kishte ngulur kembe e nuk desha t'ia prish. Nga Tirana u nisa relativisht vone, duke e gjetur diellin shume prane te perenduarit.. Tek unaza e Zogut te Zi, pash nje djalosh me nje çante shpine , qe po priste ndonje

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Gjithmonë kam pasur qejf të qinja një jevg. Ndoshta shumë nuk i kanë në konsideratë, por midis tyre mund të zgjedhësh. Janë disa kaq simpatik dhe të ngrohët. Sidomos ato që janë me gjak të përzier. Thonë se kur njërit ia futën qiririn në vrimën e shenjtë, dhe ia lanë disa minuta, kur ia nxorën i

User Rating: 2 / 5

Star ActiveStar ActiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Timi dhe Rimi ishin shokë të ngushtë. Ishin rritur bashkë në një mëhalle, ishin në të njëjtën klasë dhe mësonin bashkë. Timi ishte djalë i vetëm dhe ishin mirë ekonomikisht, kurse Rimi kishte katër vëllezër e motra që kishin lindur njëri pas tjetrit, gjë që e tregonin edhe prindët që ishin akoma të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Ishte dite e nxehte korriku. Bente shume vape dhe kisha veshur pantallona te shkurtra te cilat me nxirrnin shume bukur formen e bythes. Celulari nuk punonte, keshtu qe e cova te nje servis afer lagjes. Ngaqe bente vape nuk kishte asnje njeri rruges. Kur arrita ,qepenat ishin ulur por nga brenda

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Në qytet kishte ndodhur diçka e jashtëzakonshme. U hap fjala se kishte ardhur një grup të huajsh, të cilët do të zgjidhnin disa djem dhe vajza, që do të kalonin në një work shop për tu stërvitur për paraqitës mode në sfilita ndërkombëtare. Mendjet e të rinjve, të ushqyera me imazhe televizive nga

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Goni ishte djalë i turpshëm. Megjithëse kishte një pako për t’u lavdëruar, kishte mbetur një onanist i rregullt, pa ç’ka që i kishte kaluar të njëzetat. Kishte pas rast të provonte vrimën e ndonjë djali, por asnjeri se kishte pranuar ta hante brenda me që i dukej i madh dhe kishte frikë mos i

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania