Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Në television dëgjova se në portin e Durrësit ishte akostuar një anije e vaçantë e mbushur me libra. Ajo sillej nepër botë për të përhapur kulture, që ta çonte librin më pranë lexuesit dhe të ngjallte interesin për to. Mu mbush mendja që të shkoja edhe unë për të pare se çfarë librash ishin.

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive

Me Janin u njohëm rastësisht. Ai ishte një djalë I pashëm, nga rrethet e Korçës. Krijuam pak konfidence dhe vendosëm të uleshim në një kafe për të kembyer nja dyfjale. Ai kish pas mendjen të shkonte në Greqi, por siç u ngatrruan punët tani, nuk kishte asnjë interes të shkonte e të sillej rrugëve

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Tani, kishte 4 vjet pa ardhur në shtëpi. Njerëzit këtu, nga puna e tij mbaheshin dhe kështu nevojat nuk kishin fund. Ai punonte mbi mundësitë e tij, se e dinte që një ditë do të riktheheshe dhe duhet të ishte siguruar diçka për veten dhe familjen. Punoi pa u lodhur dhe i siguroi shtëpinë. Pastaj

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

Do te qendroja dy dite ne Tirane per nje trajnim per efekt pune. Lajmerova nje shok qe kishim nje muaj lidhje pasionante qe te kalonim momente intime dhe pasionante.Por ateher qe ti mendon qe gjithcka do kolonte ne menyre romantike,shoku nuk mund te vinte sepse kishte arsye teper te foreta. E

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Gjithmonë kam besuar se rastësia ka një rol të rëndësishëm në jetën e secilit. Ajo nuk varet prej nesh, paraqitet si një mundësi zgjedhje dhe ne jo gjithmonë zgjedhim më të mirën. Por ndonjëherë zoti ndriçon mendjen dhe atëherë bëjmë një zgjedhje të kënaqshme. Por kur i tregon ndonjërit se çfarë të

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha disa ditë që ndodhesha në Strasburg, ku kisha shkuar për të shfrytëzuar një bursë masteri. U stabilizova në një hotel të këndëshëm, që nuk ishte larg punës time. Sportelistja, kur u regjistrova, më dha një çels të një porte anësore, që mund ta përdorja në se vija pas ores 22. Pas

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

E kishim lene qe me nje shok te shkolles se mesme te takoheshim tek pese heronjt ne Shkoder dhe meqe isha nje ore para vendosa te pij nje kafe dhe per te shtyre kohen bleva gazeten intervista. U ula ne kend te nje lokali aty afer dhe po shfletoja gazeten. Pasi lexova ato qe me interesonin arrita

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Po kthehesha në shtëpi dhe për shkurt I rash nga lulishtja e Namasgjas. Ishte errësirë e madhe dhe me qe ditën kishte rënë shi, po shikoja me kujdes se mos futesha në ndonjë pellg me ujë. Kur pranë një peme pash siluetën e një djali I cili e kishte nxjerrë dhe po e mbante me dore. Sapo me pa filloi

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Kisha më shumë se një muaj që isha kthyer nga Gjermania dhe nuk e kisha kryer ende porosinë. Një shok më kishte dhënë disa para për t’ia shpënë të jëmës që jetonte e vetme në Laprakë. Por punë të ndryshme më kishin penguar, kështu, atë mbrëmje, qe vetja mu duk më i lire, vendosa ta kryej porosinë

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Të gjithë djemtë, në faqet e chatit , urojnë KLM. Nuk di të them se sa e sinqertë është kjo, pasi ka shumë ankesa që chati është і pasuksesshëm, pasi nuk zgjidh asnjë lidhje, por megjithatë çdonjëri mund të përballet me ngjarje na me të pabesueshmet që mund t’i ndodhin çdo ditë. Ja se ç’më ndodhi

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania