Tregime erotike gay dhe lezbike

Këto tregime pëmbajnë fjalor të papërshtatshem për personat nën 18 vjeç. Ju mund të na dërgoni tregimin tuaj në adresën: gaypikal@gmail.com

Miku i Vellait - Tregim Erotik

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Skerdi ishte tre vjeç më і vogël se vëllai, por і pëlqente të tregohej më і rritur prandaj і ngjitej mbrapa sa herë që ato dilnin. Vëllai së bashku me shokun e tij të ngushtë Mandin, rrinin gjithmonë bashkë. Ato ishin në një klasë, dhe po bënin gjimnazin bashkë. Ato і dinin sekretet e njëri tjetrit dhe flisnin për vajzat që pëlqenin.I vllai kishte zënë një vajzë shumë të këndshme kështu që і kishte rralluar pak daljet me Mandin dhe Skerdin. Prandaj ndonjëherë këta të fundit dilnin së bashku
Një mbrëmje, kishin pirë birre dhe kur po ktheheshin për në shtëpi u afruan tek një rrugice Mandi desh të shkarkohej, kurse Skerdi jo. Atëherë Mandit iu kujtua një thënie italiane: Chi non piscia in compania é o ladro o spia...(Kush nuk shurron me shoqërinë është hajdut ose spiun.)
Atëherë edhe Skerdi u afrua, që të mos і mbetej nofka e hajdutit ose e spiunit.
Mandi u afrua pranë Skerdit dhe ktheu kokën nga ai dhe u gjend para një të papriture. Skerdi zbërtheu pantallonat dhe nxori një "rrip" të gjatë që duhet të ishte palla e tij. Kjo pamje e bëri të mos përmbahet e të thotë me zë të ulët:
-Ku shkon kështu me gjithë atë pallë.
Skerdi u turpërua, dhe і ktheu shpinën e vazhdoi ta bënte. Mandi nuk vazhdoi ta ngacmonte më tej. Rrugës kur po ktheheshin Mandi pothuaj se nuk e hapi gojën. Ai kishte dobësi për pallat e mëdha, se kishte provuar disa por kështu si të Skerdit jo kurrë.
Kishin kaluar disa ditë, kur Mandi vjen në shtëpi për të takuar mikun e tij të vjetër dhe të pinin një kafe së bashku. Rënja e tij në dashuri і kishte ndarë mjaft, megjithëse ato herë pas here takoheshin. Tani më shumë e priste Skerdi, і cili і bënte shoqëri. Mandit іa kishte qejfi që të afrohej me të, sepse që kur ia kishte parë і rrinte mendja tek kari і tij. Por ai ishte vllai і shokut të tij më të ngushtë dhe nuk guxonte t’і afrohej më shumë se për një xhiro.

Mandi nuk u mërzit që se gjeti, se e dinte që do të dilte me Skerdin dhe kjo gjë і jepte kënaqësi. Skerdi ishte një djalë shtathedhur për moshën e tij dhe tregonte më і madh se në realitet. Mandi përpiqej të merrte me mend në se Skerdit і shkonte mendja se sa dëshirë kishte Mandi që ai ta qinte. Por me sa dukej ai as në ëndër nuk e kishte imagjinuar një gjë të tillë.
Kur u futën në dhomë Mandi u ul në divan, kurse Skerdi filloi të hiqte rrobat e shtëpisë për tu veshur. Mandi po e ndiqte me vështrim, duke і parë gungën e madhe që kishte në të mbathurat që і kishe ngjitur pas trupit.
Skerdi, po të bëhet ndonjë kampionat se kush e ka karin më të madh , ti do të dilje і pari. Sa cm të ka shkuar gjer tani. Skerdi qeshte si me turp: se kam matur.
Sa te kapme e ke?
Lere tashti!
Se kuptoj pse turpërohesh. Mandi u ngrit dhe iu afrua Skerdit. Ai përkulej për të mos e lënë që t’ia prekte kështu që u ndeshen me një mundje greko-romane, deri sa Skerdit iu mbush mendja ta lejonte Mandin t’ia nxirrte dhe ta maste. Palla ishte plot dy te kapme dhe tre gisht.
Po ti sa e ke?- e pyeti Skerdi.
As që ia vlenë të pyesish, në krahasim me këtë tëndin.
Nxirre! Urdhëroi Skerdi.-Sa mire deshe ta shohësh timin?
Mandi e nxori. Ishte diku tek 14cm. -Ndalo ti masim. Mandi u afrua dhe e takoi karin e tij me të Skerdit. Skerdi u dridh.
Ç’pate, -pyeti Mandi , sikur nuk e dinte përse. Hiç, kot...
Mandi і rretoi të dy karët me dorë. Po sikur ta kesh kaq... tha ai.
E çe do?- tha Skerdi.- Të mbetet jashtë përdorimit, se s’ke ku ta fusësh.
Ka që ç’ke me të qpftë në femra ashtu edhe në meshkuj...
Po mo po se na e mbushe mendjen.
Ti kujton se tallem. Nuk ke pa se si і fusin dy kare në të njejtën vrimë, ose shishe, shkop bejsbolli etj.
Skerdi po shikonte me habi. Nga tp gjitha këto matje, Skerdit і ishte ngritur mire.
Mandi і dha dhe disa te fërkuara, që të arrinte fryrjen maksimale, por kjo nuk ndryshoi shume gjë. Këto eksperimente e bënë Skerdin që të ndihej si në qiell. Prekja e Mandit і krijonte një kënaqësi shumë të madhe. Skerdi nuk ndihej kurse Mandi vet mezi përmbahej ,që të mos përkulej për ta marrë në gojë. Ai e afroi Skerdin, me të cilin ishin pothuaj në të njëjtën lartësi, dhe filloi ta puthe fort. Por edhe Skerdi і eksituar po puthte dhe thithte si të mundte me që e kishte për herë të parë. Vazhduan kështu një copë herë. Skerdit filloi t’і vijë.
Mos e derdh,!- і thotë Mandi. Ai me shpejtësi uli pantallonat dhe і tha t’іa fuste. Skerdi nuk priti ti thonin dy herë. Bëje me pështymë ! – і tha Mandi. Pasi e pështymosi mirë e mirë, pa u menduar gjatë, e afroi kokën tek vrima që Skerdit iu duk si e hapur, por këtu s’kishte kohë për analiza, por për aksion. Sa e takoi, ndjeu një ngrohtësi që і vinte nga thellësia e trupit të tij të zhveshur. Nuk mundi të durojë por e futi me sulm, duke e bërë që Mando ta ndjente mjaft dhimbjen.
Qendro pak se më mbyte,- і tha Mandi. edhe Skerdi ndaloi. Ai ishte në një gjendje të turbullt sepse kënaqësia e seksit po e bënte të tërbohej. Ec ngadalë,- і tha Mandi dhe Skerdi filloi ta shtynte. Sa më para shkonte aq më kënaqësi ndjente. Deri sa e futi të gjithë.
Oh aty në fund ishte një forxhë me zjarr që kaliste pallat e djelmoshave të rinj të cilëve і sillte fati të silleshin rrotull asaj vrime të shenjtë e mikpritëse. Por Skerdi nuk priti shumë, ai filloi të pallonte dhe nga kënaqësia nuk përmbahej të thoshte: Ah Mandi, sa і mrekullueshëm qenke. Ah, nuk e kisha imagjinuar që parajsa paska qenë kaq pranë. Mandi thërriste nga ana e ti nga kënaqësia që і jepte pallimi. Ah Skerdi fute sa më thellë.Tani dhimbjet і kishin ikur dhe ai donte ta provonte kënaqësinë e plotë të pallimit.
Kur mbaruan, Mandi nuk donte që Skerdi t’ia hiqte. Mbaje brenda!-thonte Mandi. Skerdi ia mbajti deri sa filloi të ndjej se kënaqësia po і vinte përsëri.
Bëje prap!- e inkurajonte Mandi dhe Skerdi me rinin e ti djaloshare sulmoi për të dytën herë brenda një ore qe të çponte vrimën e Mandit, shokut dhe mikut të dashur të vëllait. Mandi po vdiste nga kënaqësia, megjithëse і vinte zorr se ishte qirë me vllain e mikut të tij më të ngushtë.
Do bëhemi miq tani,- pyeti Mandi. Ti mik je me tim vëlla, kurse për mua je diçka më tepër. Skerdi u afrua dhe e puthi Mandin gjatë në gojë...

 

About our community

Gay.al Albanian site created just for LGBT (gay, lesbian, bisexual, transgender). The opening of this site is an independent initiative and has no intention of profit. The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from the country and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge. Read More...
© 2017 Gay Albania