Mirësevini ne Gay Albania, faqja me e madhe në internet për tu njohur me djem gay dhe vajza lezbike Shqiptare në shqipëri dhe në botë. Faqja është e hapur për të gjithë, 100% falas dhe 100% anonime. Të gjithë personat janë të mirpritur në këtë faqe, pa dallim gjinie, krahine dhe sigurisht, pa dallim orientimi seksual ;) Për më shumë informacion mund të na shkruani në email: info @ gay.al